Jumaat, Ogos 07, 2009

ITULAH DIA MANUSIA YANG ADA KEPENTINGAN DIRI...

" PPIM akan bertindak sebagai penyelaras untuk mengumpulkan tuntutan-tuntutan daripada individu, kata Setiausaha Agungnya Datuk Dr Ma'amor Osman

"Kita jangkakan daripada respons, barangkali ada sepuluh ribu yang respons, tapi kita nak tengok bukti yang mereka ada. Kalau mereka ada, saya rasa mungkin kita boleh kurangkan kepada satu ribu orang yang menuntut.

"Tetapi, saya nak cerita rasa sengsara orang ramai, akibat daripada demonstrasi. Tapi saya agak kecewa kenapa demonstrasi buat di kawasan orang Melayu.

"Saya bukan racist. Buatlah di kawasan lain, buatlah di Petaling Street, kalau berani. Kenapa buat di Masjid India, kawasan Melayu ramai di situ."


>>> BALIK-BALIK KES NAK TUNTUT RUGI PENIAGA AKIBAT DEMO ISA 1 OGOS BARU2 NI..

BETUL MACAM KATA SEORANG PENULIS DALAM HARAKAH TERKINI, EKONOMI MANGSA ISA ORANG TAK KIRA? SUAMI DITAHAN ISA, ANAK ISTERI MAKAN APA? ADA KERAJAAN PI DOK JAGA MEREKA DI RUMAH?

KISAH MEMALI, SETELAH LEBIH KURANG 20 TAHUN BERLAKU, MENANG KES RM20 RIBU 1 KELUARGA, 1 TAHUN RM 1 RIBU SAHAJA GANTIRUGI KERAJAAN BERI? ISH ISH.. SAMPAINYA HATI HANGPA KERAJAAN ZALIM!

TIBA2 DALAM KES DEMO, ADA JUGA YANG TAK SEDAR, RASA KEPENTINGAN DIRI DIUTAMAKAN! MESTI PENIAGA UMNO NI! YANG TAK RETI2 POLITIK! KALAU PAKATAN RAKYAT MEMERINTAH, TAK ADA SEMBURAN POLIS SEBEGITU RUPA!

MASA PENAMAAN CALON P/RAYA, RAMAI JUGA BERHIMPUN.. POLIS JAGA KETENTERAMAN AWAM, OK KAN?

TAK RASIONAL BETUL UMNO BN NI!

Tiada ulasan: