Isnin, Januari 25, 2010

MB Perak yang SAH, 9 FEBRUARI NANTI!Kes MB 9 Feb: Nizar minta doakan kemakmuran Perak(harakahdaily.net)


Harakahdaily  IPOH, 25 Jan: Menteri Besar Pakatan Rakyat Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin menyeru semua pihak mendoakan kepada Allah agar mengembalikan keadilan dan kemakmuran untuk negeri ini.
Ini berikutan Mahkamah Persekutuan akan memutuskan pada 9 Februari depan kes pertikaian berhubung siapakah Menteri Besar Perak yang sah, kata Setiausaha Sekretariat Pakatan Rakyat negeri, Drs Khalil Idham Lim.
Menurut Khalil, Mohammad Nizar memaklumkan kepada pihaknya berhubung keputusan Mahkamah Persekutuan itu dalam satu kenyataan rasmi, sebentar tadi.

“Beliau (Nizar) juga memaklumkan telah menerima surat rasmi dari mahkamah berkenaan dan mahkamah akan bersidang pada jam 9.30 hari berkenaan,” ujarnya yang juga Adun Titi Serong kepada Harakahdaily.

Sehubungan itu, Nizar yang juga Ahli Parlimen Bukit Gantang memohon kepada seluruh pendokong dan penyokong Pakatan Rakyat supaya mendoakan kepada Allah SWT agar mengembalikan keadilan dan kemakmuran di negeri ini.

--------------------------------------------------------------------------------

yusz felda : KITA DOAKAN ISLAM MENANG.. Datuk Seri Nizar Cedera 
* APAKAH KESAKITAN YANG DIALAMI DS NIZAR BARU-BARU ini MEMBENARKAN KALIMAH SUCI ALLAH SEPERTI DALAM SURAH AL-INSYIRAH?.. MAKA SESUNGGUHNYA BERSAMA KESUSAHAN/KESAKITAN ITU ADA KESENANGAN/PENAWAR... 
 UNDILAH PAKATAN RAKYAT! 

ANDAIKATA MB DS ZAMRI MENANG PUN, KITA SEBAGAI UMAT ISLAM YANG DAH LAMA DITEKAN UMNO, AKUR.. PASRAH KEPADA ALLAH... TETAPIIIII...


JIKA DS NIZAR DIISYTIHAR MB PERAK YANG SAH, MAKA DUN PERAK JUGA AKAN DIBUBARKAN!

Tiada ulasan: